Over ons

Benieuwd wie er achter Wyzr Advies zit? Lees hier meer over wie Wyzr is en waarom wij jou kunnen helpen.

De filosofie van Wyzr

Alleen echte toegevoegde waarde, zonder overhead of opsmuk. Dat is de filosofie die Wyzr drijft. De adviseurs van Wyzr staan in hun dagelijks leven zelf volop met de voeten in de klei van de praktijk en vertalen de ervaringen die ze zelf hebben opgedaan en de producten die ze hebben ontworpen door naar onze klanten. Alle adviseurs die via Wyzr werken doen dit dus op parttime basis naast hun baan in HR, financiën of bestuur en toezicht. Zij weten dus waar ze over praten en herkennen de uitdagingen waar onze klanten mee geconfronteerd worden. Doordat ze niet afhankelijk zijn van de inkomsten die ze bij Wyzr genereren, kunnen ze zich echt op de behoefte van de klant richten. Ze hoeven geen omzet te scoren of targets te halen, ze hoeven geen overhead terug te verdienen. Wij van Wyzr zijn de adviseurs die niet zeggen dat de klantgericht zijn maar die dat echt laten merken. Bij Wyzr werken we met adviseurs die weten waar ze het over hebben (en dus niet on the job op kosten van de klant hoeven te leren waar het eigenlijk over gaat) en die werken vanuit hun passie (en dus geen zin hebben om zich te recyclen). Als we geen toegevoegde waarde kunnen leveren, dan zullen we een opdracht niet aannemen. Als we geen expertise hebben op een bepaald vlak, dan verwijzen we door naar een partner die dat wel heeft. Zo simpel kan het echt zijn.

Eigenaar en eerste adviseur binnen Wyzr Advies is Arie van Loon. Na zijn studie bedrijfseconomie is hij als financieel adviseur gestart bij een klein administratiekantoor voor het onderwijs, waarbij hij namens dat kantoor meteen ook één van de projectleiders werd voor de landelijke pilot van het Ministerie voor de invoering van lumpsum in het primair onderwijs. Al snel groeide hij door tot afdelingshoofd en manager van de adviestak van het kantoor en uiteindelijk tot directeur-bestuurder. Na afronding van een reorganisatie om het kantoor weer financieel gezond te krijgen besloot hij dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en nam ontslag om te gaan werken bij een gerenommeerd adviesbureau voor de non-profit. Hier kreeg hij onder meer een interimklus in zijn portefeuille bij een groot schoolbestuur in Amsterdam, met 45 miljoen euro omzet dat weer financieel gezond moest worden. Uiteindelijk heeft hij na 2,5 jaar bij het adviesbureau te hebben gewerkt de overstap gemaakt naar dat schoolbestuur als directeur bedrijfsvoering (waarnemend bestuurder). Daarnaast is hij sinds november 2015 ook parttime wethouder financiën, HRM en vastgoed bij een kleine gemeente in de provincie Brabant.

Vanuit zijn werkervaring heeft Arie een breed netwerk aan partners opgebouwd met ervaring op alle beleidsterreinen binnen de non-profit sector. De opdrachten die hij met Wyzr aanneemt worden door hem of door één van zijn partners uitgevoerd.

Bedrijfsgegevens:

Postadres: Van der Loostraat 5, Veen
KvK: 66534380
BTW: NL1893.24.661.B02